De begeleiding van drachtige merries bij Veldhuisen Stables

Veldhuisen Stables is deskundige op het gebied van begeleiding van drachtige merries. Bij ons bent u verzekerd van professionele zorg voor uw merrie. Wanneer u uw merrie bij ons stal, nemen wij – indien wenselijk – alle zorg voor u over. Met een intensieve samenwerking met de dierenarts en uiteraard de laatste ontwikkelingen, zoals 24/7 (camera)toezicht, zorgen wij ervoor dat de drachtperiode goed verloopt. Wij adviseren en informeren u graag over alle mogelijkheden. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Wij beschikken over ruime merriestallen van 4,5 x 4,5 meter. De merrie heeft tijdens de dracht en de bevalling genoeg ruimte in deze ruime boxen. Op ons terrein hebben wij een apart complex met alle merriestallen samen. Uw merrie staat daardoor gescheiden van de pensionpaarden. Elke dag komt uw merrie buiten door onze eigen buitenzetservice.

Wij houden uw merrie goed in de gaten zodat we aanwijzingen voor de bevalling niet missen. Dit doen we onder andere door cameratoezicht. Tevens controleren we de merries om tijdig te bevalling te signaleren.

Bij Veldhuisen kunt u rekenen op:

  • Ruime merriestallen van 4,5 x 4 meter;
  • 24 uur per dag toezicht via een app;
  • Deskundige begeleiding van een dierenarts;
  • Volledige verzorging van dracht, afveulenen tot opvoeding van het veulen.

Neem contact op

 

 

Waar en wanneer u wilt: cameratoezicht via de app 24/7 beschikbaar

Uw drachtige merrie stallen bij Veldhuisen betekent de mogelijkheid tot volledige ontzorging. Wij begrijpen dat u toch zoveel mogelijk betrokken wordt bij deze bijzondere periode. Wij hebben dan ook een app ontwikkeld waarbij u persoonlijk uw eigen merrie kunt blijven volgen via cameratoezicht. Bent u dus in het buitenland, onderweg of heeft u thuis even behoefte uw merrie te bewonderen, dan kunt u altijd de app raadplegen.

Wij hebben drachtige merries van buitenlandse klanten tot onze zorg. De app is dan ook ideaal voor als u op reis bent. U heeft altijd 24/7 toegang. Wij begrijpen dat de beste zorg voorop staat. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de verzorging van uw drachtige merrie. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in de stal voor drachtige merries.

Van insemineren tot opfok: Veldhuisen Stables is veelzijdig specialist

Naast de begeleiding van drachtige merries is Veldhuisen Stables ook inzetbaar voor inseminatie. Wij adviseren u uitgebreid over alle mogelijkheden zodat de inseminatie bij uw merrie zo goed mogelijk verloopt. Na de dracht begeleidt Veldhuisen uw merrie bij het afveulenen en kan naar wens het veulen bij ons in de opfok zodat uw veulen profiteert van de meest optimale opvoeding.

Wilt u graag de beste stalling voor uw merrie? Veldhuisen Stables is uw partner voor het begeleiden van drachtige merries. Neemt u persoonlijk contact met ons op of kom gerust langs op ons bedrijf voor een eerste kennismaking. Wij zijn bereikbaar op +31 627 338 789 of via info@stalveldhuisen.nl.