+31 621 503 286 info@stalveldhuisen.nl
merriebegeleiding

Merriebegeleiding

Begeleiding van drachtige merries

Veldhuisen Stables is deskundige op het gebied van begeleiding van drachtige merries. Wanneer u uw merrie bij ons stalt, bent u verzekerd van professionele zorg. Wij nemen alle zorg – indien wenselijk – voor uw over. Wij werken intensief samen met de dierenarts en houden de merrie goed in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat de bevalling nooit gemist kan worden. Tevens beschikken wij over 24/7 cameratoezicht, waardoor ook u, wanneer u niet op stal bent, uw merrie kunt bekijken. Wij adviseren en informeren u graag over alle mogelijkheden. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

De faciliteiten
Bij Veldhuisen kunt u rekenen op:

  • Ruime merriestallen van 4,5 x 4 meter;
  • 24 uur per dag toezicht via een app;
  • Deskundige begeleiding van een dierenarts;
  • Volledige verzorging van dracht, afveulenen tot opvoeding van het veulen.

Bij ons hebben de merries tijdens de dracht en de bevalling altijd genoeg ruimte in onze grote boxen. De merriestallen bevinden zich in een apart complex op ons terrein, daardoor staat uw merrie gescheiden van de andere pensionpaarden. De merrie komt elke dag een aantal uur buiten door onze buitenzetservice.

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jennifer Johanna
Jennifer Johanna
2021-06-23
Heel mooie pensionstal en opfok met alle faciliteiten, keurig onderhouden. Ruime boxen, in de winter elke dag paddock en zomers op de wei, veel kennis van en liefde voor de paarden. Ook als wedstrijdlocatie alles top.
W A
W A
2021-03-02
Vriendelijk en gastvrij
mary van wijngaarden
mary van wijngaarden
2021-01-28
Keurig
Yvette
Yvette
2021-01-02
Fijne opfok voor onze merrie veulen, verzorging prima, er direct contact opgenomen indien er iets is. Veldhuizen stable Nigtevecht zie verder site.
Stam Zink, Koper En Loodwerken
Stam Zink, Koper En Loodwerken
2020-10-24
Top stal๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

Volgt u ons al op facebook?

Stalling drachtige merrie

Wanneer u uw drachtige merrie stalt bij Veldhuisen kunt u kiezen voor volledige ontzorging. Uw drachtige merrie stallen bij Veldhuisen betekent de mogelijkheid tot volledige Begeleiding en ontzorgen. Wij begrijpen dat u toch zoveel mogelijk betrokken wordt bij deze bijzondere periode. Wij hebben dan ook een app ontwikkeld waarbij u persoonlijk uw eigen merrie kunt blijven volgen via cameratoezicht. Bent u dus in het buitenland, onderweg of heeft u thuis even behoefte om uw merrie te bewonderen, dan kunt u altijd de app raadplegen.

Wij hebben drachtige merries van buitenlandse klanten tot onze zorg. De app is dan ook ideaal voor als u op reis bent. U heeft altijd 24/7 toegang. Wij begrijpen dat de beste zorg voorop staat. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de verzorging van uw drachtige merrie. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in de stal voor drachtige merries.

Van insemineren tot opfok: Veldhuisen Stables is veelzijdig specialist | Merriebegeleiding

Naast merriebegeleiding tijdens de dracht is Veldhuisen Stables ook inzetbaar voor inseminatie. Wij adviseren u uitgebreid over alle mogelijkheden zodat de inseminatie bij uw merrie zo goed mogelijk verloopt. Na de dracht begeleidt Veldhuisen uw merrie bij het veulen en kan naar wens het veulen bij ons in de opfok zodat uw veulen profiteert van de meest optimale opvoeding.ย 

Wilt u graag de beste stalling voor uw merrie? Veldhuisen Stables is uw partner voor het begeleiden van uw drachtige merrie. Neemt u persoonlijk contact met ons op of kom gerust langs op ons bedrijf voor een eerste kennismaking. Wij zijn bereikbaar op +31 627 338 789 of via info@stalveldhuisen.nl.

Contact

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!