+31 621 503 286 info@stalveldhuisen.nl

De dagelijkse verzorging van het paard

Wanneer u op zoek bent naar een opfok voor paarden, dan bent u bij Veldhuisen Stables Nigtevecht aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over vele hectares grond. Binnen deze hectares kunt uw veulen zich ontwikkelen en zullen ze met leeftijdsgenoten kunnen opgroeien en dat allemaal in een beschermde omgeving. We zorgen er namelijk voor dat de groepen niet groter zijn dan zes tot acht paarden, zodat er continu controle gehouden kan worden en wanneer nodig direct ingegrepen kan worden.

Zoals u waarschijnlijk weet is de opfok voor paarden een belangrijke ontwikkeling. Voeding en beweging is van essentieel belang voor de groei van het lijf van een jong paard om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Buiten dat het ontzettend goed is voor het lichaam is de opfok voor paarden ook goed om sociale contacten op te doen en te leren wat rangorde is.

Zomers staan de veulens heerlijk buiten in de wei en kunnen ze genieten van 50 hectare grasland en in de winter zorgen we dat het ze aan niets ontbreekt. We zorgen dat ze voldoende beweging krijgen, maar zorgen ook dat ze heerlijk schoon en droog kunnen staan.

Een goede opfok voor uw paard is een investering voor later, want uw paard is goed ontwikkelend en zal hierdoor betere prestaties verrichten op latere leeftijd.

Wanneer u uw paard naar onze opfok brengt zullen we u en uw veulen hartelijk ontvangen. Uw veulen kan direct genieten van de opfok en u kunt kijken hoe het verloopt. Zo weet u waar uw veulen zich bevindt en waar hij opgroeit. Uiteraard staan wij er ook altijd voor open wanneer u langs wilt komen bij de opfok van uw paard. U bent dan ook elke dag welkom!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze paarden opfok? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Contact

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!