+31 621 503 286 info@stalveldhuisen.nl

Paardenopfok

Uw jonge paard in een veilige en professionele omgeving laten opgroeien? Bij Veldhuisen Stables bent u aan het juiste adres voor deskundige opvoeding van uw veulen. Wij zijn al jaren actief in paardenopfok en zijn daarmee een gespecialiseerde opfokstal voor paarden in Amsterdam en omgeving. Wij nemen graag de opvoeding van uw veulen op ons.

Paardenopfok is een gespecialiseerde bezigheid. Alleen echte opfokbedrijven weten hoe er tijdens de opfok gehandeld moet worden. Veldhuisen Stables heeft al jarenlang deskundige ervaring op het gebied van paardenopfok. Bij ons bent u verzekerd van een moderne, goed ingerichte en veilige omgeving voor uw veulen met continue controle.

Veldhuisen Stables zorgt voor complete verzorging bij paardenopfok. Zomers hebben wij speciale stukken land voor de weidegang. Zo krijgt u veulen altijd voldoende beweging. In de winter staat uw veulen in een speciale opfokstal voor paarden. Uw veulen komt terecht in een groep bestaande uit 6-8 paarden. De groep rangschikken wij op leeftijd en geslacht. Wij houden ten allen tijde controle over de groep. Zo kunnen wij snel medische problemen signaleren en direct schakelen.

Volgt u ons al op facebook?

Uitleg opfokstal paarden

Een opfokstal voor paarden is in feite een grote loopstal waar de opfok plaatsvindt. De ruime en luxe stallen zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft ieder paard ruimte om te liggen en is er genoeg ruimte voor beweging. Daarnaast is onze opfokstal voor paarden voorzien van een speciale warmwatervoorziening zodat er altijd stromend water beschikbaar is.

Paardenopfok is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van uw veulen. Het wordt volledig gesocialiseerd doordat het veulen te maken krijgt met rangorde en omgangsnormen. Tijdens de paardenopfok krijgt het veulen de ruimte om baldadig te zijn, maar leert het ook de regels van de kudde. Zo ondergaat uw veulen een volledig ontwikkelingsproces naar een volledig handzaam volwassen paard.

Wij vertellen u graag meer over paardenopfok. U kunt hiervoor contact opnemen of ons te mailen via info@stalveldhuisen.nl. Wij helpen u graag!

Een greep uit onze diensten: pensionstal Utrecht, paardenstallen te huur, opfok paarden, paarden pensionstalling Zuid-Holland, paardenstalling met weidegang, veulens opvoeden, unieke vergaderlocaties, veulenopfok.

Contact

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!