+31 621 503 286 info@stalveldhuisen.nl

Paardenstalling gezocht

Paardenstalling

Een luxe, betrouwbare en zeer diverse paardenstalling gezocht? Veldhuisen Stables te Nigtevecht (provincie Utrecht, rand van Noord-Holland) biedt het u. Met ruime en luxe pensionstalling, 50 hectare weidegrond, goed onderhouden rijbanen en een nieuw aangelegde springtuin is Veldhuisen Stables het adres voor professionele paardenstalling. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op ons terrein en uiteraard staan wij u graag (telefonisch) te woord.

Al meer dan 10 jaar staan wij bekend om onze vele mogelijkheden en zeer uitgebreide faciliteiten. Wat wij bieden:

Volgt u ons al op facebook?

Luxe pensionstalling

Bij luxe pensionstalling vinden wij dat u naast al onze faciliteiten ook moet kunnen rekenen op professioneel en ervaren personeel. Wij spreken regelmatig mensen die naar een paardenstalling gezocht hebben en uitkomen bij ons. Wij worden door velen gewaardeerd door onze brede service. Dat is ook waar wij uniek in zijn. De vele faciliteiten, onze intensieve en gepassioneerde begeleiding in zowel paard als amazone, maakt dat wij al jaren een begrip zijn uit de regio. Wij nodigen u graag van harte uit op ons terrein om al onze faciliteiten zoals de nieuwe springtuin te komen bewonderen!

Een paardenstalling gezocht met ruime mogelijkheden? Met onze ruim 60 individuele paardenboxen en vele faciliteiten, helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en luxe pensionstalling. Neem direct contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Veldhuisen Stables: meer dan alleen pension

 

Naast dat wij een pensionstal zijn, bieden wij ook nog meer faciliteiten aan die voor u interessant kunnen zijn. Zo zijn wij als professioneel opfokbedrijf in Noord-Holland/Utrecht dagelijks bezig met de opfok van ruim 90 veulens. Zowel in de zomer als in de winter bieden wij ruimte om (hengsten)opfok te plegen. Wij stellen de groepen nauwkeurig samen zodat uw paard onder optimale omstandigheden wordt opgevoed. Zoekt u een opfokbedrijf in Noord-Holland/Utrecht? Wij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden betreft opfok en hengstenopfok.

Tevens kunt u bij ons direct wanneer u de zorg voor uw drachtige merrie uit handen wilt geven. Met onze ruime boxen en goede cameratechnieken kunnen wij de dracht van uw merrie goed in de gaten houden. Bij ons wordt u volledig ontzorgd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u uw paard wilt laten (door)trainen tijdens bijvoorbeeld zwangerschap. Onze amazones zijn hoog geklasseerd en kunnen daardoor uw paard direct in een van de hogere klasses starten.

Tot ziens bij Veldhuisen Stables!

Contact

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!