+31 621 503 286 info@stalveldhuisen.nl

Unieke vergaderlocaties

Unieke vergaderlocaties

Bij Veldhuisen Stables bent u op het juiste adres als het gaat om unieke vergaderlocaties. In een indrukwekkende omgeving omgeven door prachtige natuur, is vergaderenbij ons een complete beleving. Omgeven door paarden, weiland en water kunt u bij ons in alle rust vergaderen. Met onze uitgebreide arrangementen wordt u volledig verzorgd en ontzorgd!

Wat wij verstaan onder unieke vergaderlocaties is het totaalplaatje. Een cetnraal gelegen vergaderlocatie in de omgeving Utrecht en sfeer komen allemaal samen. Bij ons vergadert u in een huiselijke en sfeervolle omgeving waar u volledig wordt verzorgd. Wij beschikken over een gezellige bar waar u met het totaalpakket onbeperkt gebruik van kunt maken. Bij ons bent u niet verplicht om een hele dag te huren. U kunt bij ons terecht voor arrangementen op basis van dagdelen. Zo kunt u kiezen voor een ochtend, een middag of een hele dag.

Volgt u ons al op facebook?

Vergaderlocatie omgeving Utrecht

Veldhuisen Stables is een paardenstal en houdt zich dagelijks bezig met de verzorging van ruim 150 paarden. Onze locatie is gelegen aan de rivier de Vecht in het dorp Nigtevegt. Door de ideale ligging, namelijk tussen Amsterdam en Utrecht en dus een centrale plek, is vergaderen bij ons voor iedereen erg makkelijk. Gratis parkeren en makkelijk te bereiken! Wij bieden ruimte aan maximaal 30 personen.

Vergaderen bij Veldhuisen Stables, een van de meest unieke vergaderlocaties van midden Nederland, betekent een volledig pakket waar het u aan niets ontbreekt. Een compleet verzorgde lunch, wifi, beamer en projectiescherm en meer. Daarnaast denken wij graag met u mee over de invulling van uw vergaderprogramma. Naar wens kunnen wij een dressuurdemonstratie verzorgen, paarden coaching of zelfs een vaartocht met een sloep over de rivier de Vecht!

Wilt u samen met uw team een unieke beleving ervaren? Kom dan vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties van Nederland. Een vergaderlocatie in omgeving Utrecht betekent centraal gelegen en makkelijk bereikbaar!

Contact

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!